Våra tjänster

Vi är ett fullserviceföretag inom el och utför alla typer av elinstallationer för både privatpersoner och företag. Allt från renovering, felsökning, ny eldragning och installationer i våtrum, badrum, kök m.m. till byte av elcentraler och befintliga elledningar, installation av exempelvis jordfelsbrytare och golvvärme.

Vi har lång erfarenhet av och kunskap av ljusinstallationer, belysningsdesign och ljussättning för både privatpersoner och företag.

Vi erbjuder hjälp både med inomhus- trädgårds- och fasadbelysning. Ljussättningen fungerar optimalt när man tar hänsyn till både känsla och funktion. Kanske vill du ha en trendig lösning eller en tidlös, oavsett vilket så hjälper vi dig att skapa den utifrån dina önskemål och vår kunskap. Vi har tillgång till ett stort utbud av allt inom el och belysning, som du inte hittar hos vanliga återförsäljare.

Belysningslösningar och ljusinstallationer

Vi har lång erfarenhet och kunskap samt ett brett kontaktnät då det gäller elinstallationer inom ljussättning och belysning. Vi anpassar våra lösningar efter varje kunds krav och önskemål och tar hand om hela arbetet, från konstruktion till färdiginstallerad belysning.

Reparation och service

Vårt mål är att du som kund alltid ska kunna nå oss när ett fel uppstår. Vi ger dig snabbt svar och en kalkyl och uppskattning för reparationen. Vi felsöker, servar och reparerar alla typer av elinstallationer, allt från fel på eluttag till felsökning av elcentraler.

Rådgivning kring elbesparande åtgärder

Vi erbjuder rådgivning kring elbesparing och installation av t.ex: automatisk belysning i trapphus m.m. Vi hjälper er även med att konvertera ert glödljus till energisnål LED-belysning; åtgärder som är gynnsamma för både ekonomi och miljö.

Entreprenad

Vi hjälper er med totalrenovering av el, inklusive nya fastighetscentraler med nya elstigare och ny el i lägenheter och fastigheter till ex. rena badrumsrenoveringar i flerfamiljshus. Vid behov har vi även tillgång till grävmaskin för kabeldragning i mark.

Montage och Installation

Vi hjälper dig med montage och installation av alla typer av vitvaror, badrumsutrustning eller annan utrustning med krav om auktoriserad elinstallatör. Vi använder också de moderna verktyg och produkter som krävs för att kunna arbeta effektivt och prismedvetet.